Gasztronómia

Klasszikus magyar fogások és trendi újhullámos ételek egyaránt

Van konkrét elképzelésetek az ünnepi menüről? Mi megvalósítjuk!

Ha esetleg nem tudjátok eldönteni, mi ebben is segítünk! Séfjeink háromfajta menüsort állítottak össze, legyen szó klasszikus magyar fogásokról vagy trendi újhullámos ínycsiklandozó ételekről! Nekünk az a legfontosabb, hogy szolgáltatásainkkal a lehető legszínvonalasabb módon biztosítsuk vendégeink maximális elégedettségét!

Az esküvői vacsora típusai

 

Tálszervizes

Az egyik legelterjedtebb, mondhatni klasszikus vendéglátási forma, mely során a vacsora minden fogását az asztalaiknál helyet foglaló vendégek között körbe járó pincérek szolgálnak fel.

Svédasztalos vacsora

Itt a vendégek saját tányérjukkal mennek a svédasztalhoz és az ott feltálalt fogások közül választhatnak. A svédasztalra a pár válogatja össze az ételeket és határozza meg, hogy melyik fogásból milyen mennyiséget tálaljanak.

A két vacsora típust kombinálni is lehet. A levest a pincérek tálakban viszik ki az asztalokhoz, de a főételt a vendégek, már svédasztalról válogathatják össze.

Éjféli menü

A hagyományok szerint szabolcsi töltött káposztát kínálnak és a vacsoránál megmaradt sülteket is újratálalják. Az elmúlt években az ifjú pár gyakran választ éjféli vacsorára könnyebb falatokból összeallitható hidegtálakat

Koccintás

Minőségi italválaszték széles palettája áll rendelkezésetekre a Korona Hall-ban. Alap italcsomagunkban a magyar borvidékek boraiból, a tüzes rövid italokból vagy akár a gyümölcsös koktéljainkból találhatja meg mindenki a maga kedvencét. Egyéni italválaszték igénye esetén, kérjük, jelezzétek számunkra konkrét elképzelésetek.

Ha egy felejthetetlen és csodálatos esküvőre vágytok, megtaláltátok a megfelelő helyszínt!

Scroll to Top